Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eva cassidy Songtekst: autumn leaves

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eva cassidy - autumn leaves ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van autumn leaves? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eva cassidy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eva cassidy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals autumn leaves .

Origineel

The falling leaves drift by my window The falling leaves of red and gold I see your lips the summer kisses The sunburned hands I used to hold Since you went away the days grow long And soon I'll hear old winter's song But I miss you most of all my darling When autumn leaves start to fall Since you went away the days grow long And soon I'll hear old winter's song But I miss you most of all my darling When autumn leaves start to fall I miss you most of all my darling When autumn leaves start to fall

 

Vertaling

De vallende bladeren drijven langs mijn raam De vallende bladeren van rood en goud Ik zie je lippen, de zomerkusjes De zonverbrande handen die ik vroeger vasthield Sinds je weg bent, worden de dagen lang En weldra zal ik het lied van de oude winter horen Maar ik mis je het meest van al mijn lieveling Wanneer de herfstbladeren beginnen te vallen Sinds jij weg bent, worden de dagen lang En weldra zal ik het lied van de oude winter horen Maar ik mis je het meest van al mijn lievelingen Wanneer de herfstbladeren beginnen te vallen Ik mis je het meest van al mijn lievelingen Wanneer de herfstbladeren beginnen te vallen