Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eva cassidy Songtekst: hallelujah i love him so

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eva cassidy - hallelujah i love him so ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hallelujah i love him so? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eva cassidy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eva cassidy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hallelujah i love him so .

Origineel

Let me tell you 'bout a boy I know He's my baby and he lives next door Every morning 'fore the sun comes up He brings me coffee in my favorite cup That's why I know yes I know Hallelujah I just love him so When I call him on the telephone And tell him that I'm all alone By the time I count from one to four I hear him (knock knock knock) on my door In the evening when the sun goes down And there is nobody else around He kisses me and he holds me tight And whispers baby everything is alright That's why I know yes I know Hallelujah I just love him so When I call him on the telephone And tell him that I'm all alone By the time I count from one to four I hear him (knock knock knock) on my door In the evening when the sun goes down And there is nobody else around He kisses me and he holds me tight And whispers baby everything is alright That's why I know yes I know Hallelujah I just love him so yeah Hallelujah I just love him so oh Hallelujah I just love him so

 

Vertaling

Laat me je vertellen over een jongen die ik ken Hij is mijn baby en hij woont hiernaast Elke morgen voor de zon opkomt Brengt hij me koffie in mijn favoriete kopje Daarom weet ik het, ja ik weet het Hallelujah ik hou zo van hem Als ik hem bel aan de telefoon En hem vertel dat ik helemaal alleen ben Tegen de tijd dat ik van één tot vier heb geteld Hoor ik hem (klop klop klop) op mijn deur s Avonds als de zon ondergaat En er niemand anders in de buurt is Kust hij me en houdt hij me stevig vast En fluistert baby alles is in orde Daarom weet ik het, ja ik weet het Hallelujah ik hou zo van hem Als ik hem bel aan de telefoon En hem vertel dat ik helemaal alleen ben Tegen de tijd dat ik van één tot vier heb geteld Hoor ik hem (klop klop klop) op mijn deur s Avonds als de zon ondergaat En er niemand anders in de buurt is Kust hij me en houdt hij me stevig vast En fluistert baby alles is in orde Daarom weet ik het, ja ik weet het Hallelujah ik hou zo van hem ja Halleluja, ik hou zo van hem, oh Halleluja, ik hou zo van hem