Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eva cassidy Songtekst: yesterday

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eva cassidy - yesterday ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van yesterday? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eva cassidy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eva cassidy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals yesterday .

Origineel

Oh yesterday, all my troubles seemed so far away Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday Suddenly, I'm not half the girl I used to be There's a shadow hanging over me Oh yesterday came suddenly Why he had to go I don't know he wouldn't say Oh I said something's wrong now I long for yesterday Yesterday, love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday Why he had to go I don't know he wouldn't say Mmm I said something's wrong now I long for yesterday Yesterday, love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday Oh oh oh

 

Vertaling

Oh gisteren, al mijn problemen leken zo ver weg Nu heb ik een plek nodig om me te verstoppen Oh ik geloof in gisteren Plotseling, ben ik niet half het meisje dat ik ooit was Er hangt een schaduw over me heen Oh gisteren kwam plotseling Waarom hij weg moest weet ik niet hij wilde het niet zeggen Oh ik zei dat er iets mis is nu verlang ik naar gisteren Gisteren was liefde zo'n makkelijk spel om te spelen Nu heb ik een plek nodig om me te verstoppen Oh ik geloof in gisteren Waarom hij moest gaan weet ik niet hij wilde het niet zeggen Mmm ik zei dat er iets mis is nu verlang ik naar gisteren Gisteren, liefde was zo'n makkelijk spel om te spelen Nu heb ik een plek nodig om me te verstoppen Oh ik geloof in gisteren Oh oh oh