Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: evan jaron Songtekst: hold on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: evan jaron - hold on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hold on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van evan jaron! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van evan jaron en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hold on .

Origineel

don't tell yourself you're all alone don't tell your friends you're on your own don't look around for other fish in the sea just hold on baby and wait for me hold on it won't be long till I come around again tell yourself about your love for me tell your friends how you know that we can handle being away for a while and that our love grows stronger with every mile hold on it won't be long 'til I come around again if you think that I'm leaving without a tear in my eye you're surely mistaken I don't know how to cry and when I'm back again you will see that I'm for real we will show all of your friends it was never a big deal listen to me when I say hold on it wont be long 'til I come around again

 

Vertaling

zeg niet tegen jezelf dat je helemaal alleen bent zeg niet tegen je vrienden dat je alleen bent kijk niet rond voor andere vissen in de zee hou gewoon vol baby en wacht op me hou vol het zal niet lang duren tot ik weer langs kom vertel jezelf over je liefde voor mij vertel je vrienden hoe je weet dat we het aankunnen om een tijdje weg te zijn en dat onze liefde sterker wordt met elke kilometer hou vol het zal niet lang duren voor ik weer terug ben als je denkt dat ik vertrek zonder een traan in mijn oog dan heb je het zeker mis ik weet niet hoe ik moet huilen en als ik weer terug ben zul je zien dat ik echt ben we zullen het al je vrienden laten zien het was nooit een groot probleem luister naar me als ik zeg hou vol het zal niet lang duren voor ik weer langskom