Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: evan jaron Songtekst: like the rain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: evan jaron - like the rain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van like the rain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van evan jaron! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van evan jaron en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals like the rain .

Origineel

You never smile The way you used to do I see you trying But it's just not you What is wrong And what is right Marvin said he tried He just couldn't get through Maybe it's a line He's just not used to What went wrong And what went right Tell me do you plan this pain Does it come down on you Like the rain Is there something I can say to you I can't stop the storm But I can cover you There's something in the doorway Between you and me From my angle It's too hard to see Tell me would you please Humor me Do you care about me Then care about yourself Or carry on your way All by yourself Your sinking ship Is drowning me (Chorus) Every now and then I think of how it used to be The power you would send Would light up the city For miles around you were never alone I can see you struggle And I can feel your pain I think we're headed for trouble Are we falling apart again (Chorus)

 

Vertaling

Je lacht nooit Zoals je vroeger deed Ik zie dat je het probeert Maar je bent het gewoon niet Wat verkeerd is en wat goed is Marvin zei dat hij het geprobeerd had. He just couldn't get through Misschien is het een lijn Hij is er gewoon niet aan gewend What went wrong En wat goed ging Vertel me, plan je deze pijn Komt het op je af Als de regen Is er iets dat ik tegen je kan zeggen? Ik kan de storm niet stoppen Maar ik kan je bedekken Er staat iets in de deuropening Tussen jou en mij Vanuit mijn hoek Het is te moeilijk om te zien Vertel het me, wil je Doe me een plezier Geef je om mij Geef dan om jezelf Of ga je verder op je weg Helemaal alleen Jouw zinkende schip Is me verdrinken (refrein) Every now and then denk ik aan hoe het vroeger was The power you would send de stad zou verlichten Mijlen in de omtrek was je nooit alleen Ik kan je zien worstelen En ik kan je pijn voelen. I think we're headed for trouble Are we falling apart again (refrein)