Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: evan jaron Songtekst: something else

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: evan jaron - something else ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van something else? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van evan jaron! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van evan jaron en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals something else .

Origineel

you say it's not a how but rather it's a why if you think you've got the answers then get up and try if my belief comes with an empty hand don't call me a sinner even though I am don't waste your time my mind is set don't hit me up tomorrow cause I won't forget let's talk of the things that we concur on and move along to something else I'm sitting in the corner got my face against the wall I can't be sold on what I'm told I'm too scared to fall don't disregard me if I don't buy your brand of bread I cant help it if I don't find strength in what you've said don't waste your time my mind is set don't hit me up tomorrow cause I won't forget let's talk of the things that we concur on and move along to something else hear the preach and praise the speech well that's all nice and fine understand me when I say that I'm satisfied with mine I know you want to help me but I'll be fine on my own now I'm going out to dinner if I have to all alone don't waste your time my mind is set don't hit me up tomorrow cause I won't forget let's talk of the things that we concur on and move along to something else

 

Vertaling

je zegt dat het niet een hoe is maar het is eerder een waarom als je denkt dat je de antwoorden hebt sta dan op en probeer het als mijn geloof met een lege hand komt noem me dan geen zondaar ook al ben ik het verspil je tijd niet mijn geest is vastbesloten zoek me morgen niet op want ik zal het niet vergeten laten we praten over de dingen waar we het over eens zijn en verder gaan met iets anders I'm sitting in the corner met mijn gezicht tegen de muur Ik kan niet worden verkocht aan wat ik te horen krijg Ik ben te bang om te vallen negeer me niet als ik je merk brood niet koop ik kan het niet helpen als ik geen kracht vind in wat je hebt gezegd verspil je tijd niet mijn gedachten zijn vast zoek me morgen niet op want ik zal het niet vergeten laten we praten over de dingen waar we het over eens zijn en verder gaan met iets anders Hoor de preek en prijs de toespraak. wel, dat is allemaal leuk en aardig begrijp me als ik zeg dat ik tevreden ben met de mijne. Ik weet dat je me wilt helpen maar ik red het wel in mijn eentje nu ga ik uit eten als het moet helemaal alleen verspil je tijd niet mijn besluit staat vast zoek me morgen niet op want ik zal het niet vergeten laten we praten over de dingen waar we het over eens zijn en verder gaan met iets anders