Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: evanescence Songtekst: imaginary demo 1

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: evanescence - imaginary demo 1 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van imaginary demo 1? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van evanescence! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van evanescence en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals imaginary demo 1 .

Origineel

I linger in the doorway Of alarm clock screaming Monsters calling my name Let me stay Where the wind will whisper to me Where the raindrops As they're falling tell a story In my field of paper flowers And candy clouds of lullaby I lie inside myself for hours And watch my purple sky fly over me Don't say I'm out of touch With this rampant chaos, your reality I know well what lies beyond my sleeping refuge The nightmare I build my own world to escape In my field of paper flowers And candy clouds of lullaby I lie inside myself for hours And watch my purple sky fly over me Swallowed up in the sound of my screaming Cannot cease for the fear of silent lies Oh how I long for the deep sleep dreaming The goddess of imaginary light In my field of paper flowers And candy clouds of lullaby I lie inside myself for hours And watch my purple sky fly over me

 

Vertaling

Ik blijf hangen in de deuropening Of de wekker schreeuwt Monsters roepen mijn naam Laat me blijven Waar de wind me zal toefluisteren Waar de regendruppels Als ze vallen een verhaal vertellen In mijn veld van papieren bloemen En snoepwolkjes van slaapliedjes Lig ik urenlang in mezelf En kijk hoe mijn paarse lucht over me heen vliegt Zeg niet dat ik geen contact meer heb Met deze ongebreidelde chaos, jouw realiteit Ik weet goed wat er achter mijn schuilplaats ligt De nachtmerrie die ik mijn eigen wereld bouw om te ontsnappen In mijn veld van papieren bloemen En snoepwolkjes van slaapliedjes lig ik urenlang in mezelf En kijk hoe mijn paarse lucht over me heen vliegt Opgeslokt in het geluid van mijn geschreeuw Kan niet ophouden voor de angst van stille leugens Oh hoe verlang ik naar de diepe slaap dromend De godin van het denkbeeldige licht In mijn veld van papieren bloemen En snoepwolkjes van slaapliedjes Lig ik urenlang in mezelf En kijk hoe mijn paarse lucht over me heen vliegt