Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: evanescence Songtekst: imaginary origin versuon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: evanescence - imaginary origin versuon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van imaginary origin versuon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van evanescence! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van evanescence en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals imaginary origin versuon .

Origineel

I linger in the doorway Of alarm clock screaming monsters calling my name Let me stay Where the wind will whisper to me Where the raindrops as they're falling tell a story In my field of paper flowers And candy clouds of lullaby I lie inside myself for hours And watch my purple sky fly over me Don't say I'm out of touch With this rampant chaos your reality I know well what lies beyond my sleeping refuge The nightmare I built my own world to escape In my field of paper flowers And candy clouds of lullaby I lie inside myself for hours And watch my purple sky fly over me

 

Vertaling

Ik blijf hangen in de deuropening Van wekker schreeuwende monsters die mijn naam roepen Laat me blijven Waar de wind me zal toefluisteren Waar de regendruppels als ze vallen een verhaal vertellen In mijn veld van papieren bloemen En snoepwolkjes van slaapliedjes Lig ik urenlang in mezelf En kijk hoe mijn paarse lucht over me heen vliegt Zeg niet dat ik geen contact meer heb Met deze ongebreidelde chaos jouw werkelijkheid Ik weet goed wat er achter mijn toevluchtsoord ligt De nachtmerrie die ik mijn eigen wereld bouwde om te ontsnappen In mijn veld van papieren bloemen En snoepwolkjes van slaapliedjes lig ik urenlang in mezelf En kijk hoe mijn paarse lucht over me heen vliegt