Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Evanescence Songtekst: My Imortal

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Evanescence - My Imortal ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van My Imortal? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Evanescence! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Evanescence en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals My Imortal .

Origineel

I'm so tired of being here Suppressed by all my childish fears And if you have to leave I wish that you would just leave 'Cause your presence still lingers here And it won't leave me alone These wounds won't seem to heal, this pain is just too real There's just too much that time cannot erase When you cried, I'd wipe away all of your tears When you'd scream, I'd fight away all of your fears And I held your hand through all of these years But you still have all of me You used to captivate me by your resonating light Now, I'm bound by the life you left behind Your face it haunts my once pleasant dreams Your voice it chased away all the sanity in me These wounds won't seem to heal, this pain is just too real There's just too much that time cannot erase When you cried, I'd wipe away all of your tears When you'd scream, I'd fight away all of your fears And I held your hand through all of these years But you still have all of me I've tried so hard to tell myself that you're gone But though you're still with me, I've been alone all along When you cried, I'd wipe away all of your tears When you'd scream, I'd fight away all of your fears And I held your hand through all of these years You still have all of me, me, me

 

Vertaling

ik ben het zo zat hier te zijn Onderdrukt door al mijn kinderachtige angsten En als je moet vertrekken Ik wou dat je gewoon wegging Omdat je aanwezigheid hier nog steeds blijft hangen En het laat me niet met rust Deze wonden lijken niet te genezen, deze pijn is gewoon te echt Er is gewoon te veel dat tijd niet kan uitwissen Als je huilde, veegde ik al je tranen weg Als je schreeuwt, vecht ik al je angsten weg En al die jaren heb ik je hand vastgehouden Maar je hebt me nog steeds allemaal Je boeide me altijd door je resonerende licht Nu ben ik gebonden aan het leven dat je achterliet Je gezicht achtervolgt mijn eens aangename dromen Jouw stem verjoeg alle gezond verstand in mij Deze wonden lijken niet te genezen, deze pijn is gewoon te echt Er is gewoon te veel dat tijd niet kan uitwissen Als je huilde, veegde ik al je tranen weg Als je schreeuwt, vecht ik al je angsten weg En al die jaren heb ik je hand vastgehouden Maar je hebt me nog steeds allemaal Ik heb zo hard geprobeerd mezelf voor te houden dat je weg bent Maar hoewel je nog steeds bij me bent, ben ik altijd alleen geweest Als je huilde, veegde ik al je tranen weg Als je schreeuwt, vecht ik al je angsten weg En al die jaren heb ik je hand vastgehouden Je hebt me nog steeds allemaal, ik, ik