Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Eve6 Songtekst: Thik Twice

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Eve6 - Thik Twice ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Thik Twice? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Eve6! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Eve6 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Thik Twice .

Origineel

When all is said and done And dead does he love you The way that I do Breathing in lighting Tonight's for fighting I feel the hurt so physical Think twice before you touch my girl Come around I'll let you feel the burn Think twice before you touch my girl Come around come around no more Think twice before you touch my girl Come around I'll let you feel the burn Think twice before you touch my girl Come around no more She spreads her love She burns me up I can't let go I can't get out I've said enough Enough by now I can't let go I can't get out Wait till the day you finally see I've been here waiting patiently Crossing my fingers and my t's She cried on my shoulder begging please

 

Vertaling

Als alles achter de rug is En dood houdt hij van je De manier waarop ik het doe Ademhaling in verlichting Vanavond is vechten Ik voel de pijn zo fysiek Denk twee keer na voordat je mijn meisje aanraakt Kom rond, ik zal je de brand laten voelen Denk twee keer na voordat je mijn meisje aanraakt Kom rond niet meer rond komen Denk twee keer na voordat je mijn meisje aanraakt Kom rond, ik zal je de brand laten voelen Denk twee keer na voordat je mijn meisje aanraakt Kom niet meer rond Ze spreidt haar liefde uit Ze maakt me kapot Ik kan niet loslaten Ik kan er niet uit Ik heb genoeg gezegd Genoeg nu Ik kan niet loslaten Ik kan er niet uit Wacht tot de dag dat je eindelijk ziet Ik heb hier geduldig gewacht Ik kruiste mijn vingers en mijn vingers Ze huilde alsjeblieft op mijn schouder om te smeken