Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: everclear Songtekst: here we go again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: everclear - here we go again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van here we go again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van everclear! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van everclear en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals here we go again .

Origineel

you know i like to watch you sleep. no... i don't want to touch you. you'll get mad at me. no... i don't want to think about. the bad times. aw... anyone could have a bad year. now i don't want you to show me. i do not want you to know me. the way i used to be.... all these good things we have. would not mean a damn to me. and i don't want to hear. those words. you feel you have to say. when you find out. how i used to be. back in the day. yeah you know i like. the way you slide. yeah yes i like it when you do. that slow glide. now please don't bad talk all those. good times. aw don't ask for answers, baby. that you do not want to hear. now i don't want you to make me. i do not need you to break me. of all my childish ways. i'm still the same you know. dumb rock hard. and good to go. i still hear them voices calling me. from back in the day. aw baby... can't you see. there ain't no place. i'd rather be.... than watching dirty movies. in that happy room with you. sleeping on a mattress. in the corner. eating chinese food. i hear that voice in my head say. here we go again. now here we go again. i know you like the way i rock. sometimes i just need. to drown out. all that back talk. i could not care less what your. friends say. someone's always talking shit. about the old days. you do not need to remind me. that i left it all behind. those things i used to do. i don't want that other life cause. i am so in love with you. i can barely hear it calling me. from back in the day. aw baby... can't you see. there ain't no place i'd rather be. than watching dirty movies. in that happy room with you. sleeping on a mattress. in the corner. eating chinese food. i hear that voice in my head say.... here we go again. yeah here we go again. aw baby... here we go again. i know here we go. i know here we go. i know here we go. i know here we go. i know... i know... i know.... i know... i know.... aw baby baby can't you see. i know you got some doubts. i know you don't believe. i know you think that i'm crazy. and i know you're just like me. when i hear that voice inside. it makes me want to jump right in. saying. here we go! (go!). here we go! (go!). here we go! (go!). here we go again.... let's go watch some dirty movies. yes in that nasty little room. sit right on the mattress. while we eat that greasy. chinese food. i hear that voice inside my head say. here we go again. oooh... baby here we go again.

 

Vertaling

Je weet dat ik je graag zie slapen. Nee, ik wil je niet aanraken. Dan word je boos op me. Nee, ik wil niet aan de slechte tijden denken. Iedereen kan een slecht jaar hebben. Nu wil ik niet dat je me laat zien. Ik wil niet dat je me kent. Zoals ik vroeger was... Al die goede dingen die we hebben, zouden niets voor mij betekenen. En ik wil die woorden niet horen, die jij denkt te moeten zeggen, als je erachter komt, hoe ik vroeger was. Ja, je weet dat ik hou van de manier waarop je glijdt. Ja, ja, ik hou ervan als je dat doet, dat langzame glijden. Praat alsjeblieft niet slecht over al die goede tijden. Vraag niet om antwoorden die je niet wilt horen. Ik wil niet dat je me dwingt. Ik wil niet dat je me breekt. Van al mijn kinderachtige manieren. Ik ben nog steeds dezelfde, weet je. Dom, keihard. En klaar om te gaan. Ik hoor nog steeds de stemmen die me roepen. Van vroeger. Begrijp je het niet? Er is geen plek waar ik liever 300 ben dan naar vieze films te kijken. In die gelukkige kamer met jou. Slapend op een matras. In de hoek. Chinees aan het eten. Ik hoor die stem in m'n hoofd zeggen. Daar gaan we weer. Daar gaan we weer. Ik weet dat je het leuk vindt hoe ik rock. Soms moet ik gewoon al dat gepraat overstemmen. Het kan me niet schelen wat je vrienden zeggen. Er is altijd wel iemand die onzin uitkraamt over vroeger. Je hoeft me er niet aan te herinneren dat ik het allemaal achter me gelaten heb. De dingen die ik vroeger deed. Ik wil dat andere leven niet. Ik ben zo verliefd op je. Ik hoor het nauwelijks roepen. Van vroeger. Zie je dan niet dat ik nergens liever ben dan in die kamer met jou naar vieze films te kijken. slapend op een matras. in de hoek. chinees aan het eten. ik hoor die stem in mijn hoofd zeggen .... daar gaan we weer. ja daar gaan we weer. aw baby... daar gaan we weer. ik weet dat we daar gaan. ik weet dat we daar gaan. ik weet dat we daar gaan. ik weet... ik weet... Ik weet het .... Ik weet het... Ik weet het .... aw baby baby kan je het niet zien. Ik weet dat je twijfels hebt. Ik weet dat je niet gelooft. Ik weet dat je denkt dat ik gek ben. En ik weet dat je net als mij bent. Als ik die stem van binnen hoor. Dan wil ik er meteen in springen. En zeggen. Hier gaan we! Daar gaan we. Daar gaan we. Daar gaan we weer. Laten we wat vieze films gaan kijken. Ja, in dat smerige kamertje. Ga op de matras zitten. Terwijl we dat vette chinese eten eten. Hoor ik die stem in m'n hoofd zeggen. Daar gaan we weer. Oooh... schatje daar gaan we weer.