Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: everclear Songtekst: i just wanna be loved

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: everclear - i just wanna be loved ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i just wanna be loved? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van everclear! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van everclear en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i just wanna be loved .

Origineel

I just wanna be lost. In a crowded room. So I don’t have to hear. Your point of view. You know I don’t care. About what you say. And it’s the way. You say it, too. So why did you come to me. When you knew mat you didn’t believe. What did you expect to get from telling me. You don’t understand. Anything or how I am. I just wanna be loved. I just wanna be loved by you. I wanna be loved. I just wanna be loved. I wanna be loved. Aaaaaaaahh. I just want to stay. Or way from me. With all your lies. I just don’t believe. So why did you come to me. When you knew mat you didn’t believe. What did you expect to get from telling me. You don’t understand. Anything or how I am. I just wanna be loved. I just wanna be loved by you. I wanna be loved. I just wanna be loved. I wanna be loved. Aaaaaaaahh. You don’t understand. You don’t understand. You don’t understand. I just wanna be loved. I just wanna be loved. I wanna be loved. I just wanna be loved by you. I wanna be loved. I just wanna be loved by you. I wanna be loved. I just wanna be loved by you. I wanna be loved. I wanna be loved. Aaaaaaaaaahhh

 

Vertaling

Ik wil gewoon verloren zijn. In een overvolle kamer. Zodat ik niet hoef te horen. Wat jij ervan vindt. Je weet dat het me niet kan schelen. Om wat je zegt. En het is de manier waarop. Jij zegt het ook. Waarom ben je dan naar mij gekomen. Als je wist dat je me niet geloofde. Wat verwachtte je te krijgen door het me te vertellen. Je begrijpt het niet. Niets of hoe ik ben. Ik wil gewoon geliefd zijn. Ik wil alleen door jou bemind worden. Ik wil dat er van me gehouden wordt. Ik wil alleen geliefd worden. Ik wil bemind worden. Aaaaaaaahh. Ik wil gewoon blijven. Of weg van mij. Met al je leugens. Ik geloof het gewoon niet. Waarom ben je dan naar mij gekomen. Als je wist dat je niet geloofde. Wat verwachtte je te bereiken door het me te vertellen. Je begrijpt het niet. Niets of hoe ik ben. Ik wil gewoon geliefd zijn. Ik wil alleen door jou bemind worden. Ik wil dat er van me gehouden wordt. Ik wil alleen geliefd worden. Ik wil bemind worden. Aaaaaaaahh. Je begrijpt het niet. Je begrijpt het niet. Je begrijpt het niet. Ik wil gewoon geliefd zijn. Ik wil alleen geliefd worden. Ik wil alleen geliefd worden. Ik wil alleen maar bemind worden door jou. Ik wil alleen geliefd worden. Ik wil alleen maar bemind worden door jou. Ik wil bemind worden. Ik wil alleen maar bemind worden door jou. Ik wil bemind worden. Ik wil bemind worden. Aaaaaaaaaahhh