Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: evergreen terrace Songtekst: knowledge

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: evergreen terrace - knowledge ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van knowledge? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van evergreen terrace! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van evergreen terrace en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals knowledge .

Origineel

I know that things are getting tougher when you cant get top off from the bottom of the barrel wide open road of my future now... its looking fucking narrow All I know is that I dont know nothing we get told to decide just like as if im not gonna change my mind all I know is that I dont know nothing whatcha gonna do with yourself boy better make up your mind whatcha gonna do with yourself boy you're running out of time this time I got it all figured out all I know is that I dont know nothing... and thats fine

 

Vertaling

Ik weet dat het moeilijker wordt als je de bovenkant niet van de onderkant van het vat kunt halen wijd open weg van mijn toekomst nu ... het ziet er verdomd smal uit Alles wat ik weet is dat ik niets weet krijgen we te horen dat we moeten beslissen alsof ik niet van gedachten ga veranderen alles wat ik weet is dat ik niets weet wat ga je met jezelf doen jongen kan maar beter een beslissing nemen wat ga je met jezelf doen jongen je tijd raakt op deze keer heb ik het allemaal uitgezocht alles wat ik weet is dat ik niets weet ... en dat is prima