Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: evergreen terrace Songtekst: please hammer don t hurt em

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: evergreen terrace - please hammer don t hurt em ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van please hammer don t hurt em? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van evergreen terrace! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van evergreen terrace en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals please hammer don t hurt em .

Origineel

I hope I never give up. So afraid I'll break the skin. Do you feel the pain I own? Can you see the pain I love? Wrap my arms around my dreams. Wake up to an empty room. When will I have hope? When will I have hope again for this world I hate? With every ounce of flesh I will strangle self to a new way, new way of life. Wrap my arms around this dream of apathy. Strange lust of self conceived inveracities. Never give in... never!

 

Vertaling

Ik hoop dat ik nooit opgeef. Zo bang dat ik de huid zal breken. Voel je de pijn die ik bezit? Zie je de pijn waar ik van hou? Sla mijn armen om mijn dromen. Word wakker in een lege kamer. Wanneer heb ik hoop? Wanneer heb ik weer hoop voor deze wereld die ik haat? Met elke gram vlees zal ik mezelf wurgen naar een nieuwe manier, een nieuwe manier van leven. Sla mijn armen om deze droom van apathie. Vreemde begeerte naar zelfopgevatte ongelijkheid. Geef nooit toe ... nooit!