Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: evergreen terrace Songtekst: understanding the fear that lies within

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: evergreen terrace - understanding the fear that lies within ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van understanding the fear that lies within? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van evergreen terrace! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van evergreen terrace en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals understanding the fear that lies within .

Origineel

This is everything you know, goodbye. Take my hand. Here it is. I will go. I'll be with you. I will go. I'll stay with you. See these scars? They're for remembering. Priceless mistakes will steal everything. Who will be your voice? Who will hear your cries? Looking back I now know what makes us break. Fear of all things you don't understand. Remind me, this numbing has made me see. Remind me, this numbing has let me sleep. Remind me now. Looking back I can see I don't know anything. I just feel numb. I just feel numb.

 

Vertaling

Dit is alles wat je weet, tot ziens. Pak mijn Hand. Hier is het. Ik zal gaan. Ik zal bij je zijn. Ik zal gaan. Ik blijf bij jou. Zie je deze littekens? Ze zijn om te onthouden. Onbetaalbare fouten zullen alles stelen. Wie zal je stem zijn? Wie zal je kreten horen? Terugkijkend weet ik nu wat ons doet breken. Angst voor alle dingen die je niet begrijpt. Herinner me eraan, deze verdoving heeft me doen zien. Herinner me, deze verdoving heeft me laten slapen. Herinner me er nu aan. Terugkijkend zie ik dat ik niets weet. Ik voel me gewoon verdoofd. Ik voel me gewoon verdoofd.