Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: evergrey Songtekst: as light is our darkness

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: evergrey - as light is our darkness ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van as light is our darkness? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van evergrey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van evergrey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals as light is our darkness .

Origineel

In a garden of sorrow Among the mourning of souls A silent whisper You must walk alone Even though my tears tells me not to I must walk alone I seek shelter 'Cause I am hiding As light is our darkness We seek the day But when the shade of the night comes It chases my strength away My steps echoes In this chapel of fall And I see my past being Being left behind I hope, I beg Can't someone come And take my soul And take my soul And take my soul And take my soul And take And take my soul

 

Vertaling

In een tuin van verdriet Tussen de rouwende zielen Een stil gefluister Je moet alleen lopen Ook al zeggen mijn tranen me het niet te doen Ik moet alleen gaan Ik zoek beschutting Want ik verstop me Als het licht onze duisternis is Zoeken we de dag Maar als de schaduw van de nacht komt jaagt het mijn kracht weg Mijn stappen weerkaatsen In deze kapel van de herfst En ik zie mijn verleden Achtergelaten worden Ik hoop, ik smeek Kan er niet iemand komen En mijn ziel nemen En mijn ziel nemen En neem mijn ziel En neem mijn ziel En neem En neem mijn ziel