Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: evergrey Songtekst: the corey curse

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: evergrey - the corey curse ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the corey curse? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van evergrey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van evergrey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the corey curse .

Origineel

[Solo: Englund] Can you feel the cold The chill around your neck Dare I touch your skin And wake you up again In the light of the moon I begin to sow the seeds My seduction My dominance Your tragedy I can taste your fear And I can seal your fate With your death as my altar And your soul as my aim You can't rid the pain Your weakness feeds me strength Cause I've been born again In malevolence To eternity Of guilt and remorse To the vengeance of a tragic A tragic soul The Corey curse Brick after brick The weight of the stones all for a confession that I my soul have sold You've come to cleanse our Salem Your work of God not much worth with me My silence will kill me But I'll haunt you for infinity [solo.Englund] To eternity Of guilt and remorse To the vengeance of a tragic A tragic soul The Corey curse

 

Vertaling

[Solo: Englund] Kun je de kou voelen De kilte rond je nek Durf ik je huid aan te raken En je weer wakker te maken In het licht van de maan Begin ik de zaadjes te zaaien Mijn verleiding Mijn dominantie Jouw tragedie Ik kan je angst proeven En ik kan je lot bezegelen Met jouw dood als mijn altaar En jouw ziel als mijn doel Je kunt de pijn niet wegnemen Jouw zwakte voedt mij met kracht Want ik ben opnieuw geboren In boosaardigheid Tot in de eeuwigheid Van schuld en wroeging Aan de wraak van een tragische Een tragische ziel De vloek van Corey Steen na steen Het gewicht van de stenen allemaal voor een bekentenis dat ik mijn ziel heb verkocht U bent gekomen om onze Salem te reinigen Jouw werk van God is niet veel waard bij mij Mijn zwijgen zal me doden Maar ik zal je achtervolgen tot in het oneindige [solo.Englund] Tot in de eeuwigheid Van schuld en wroeging Op de wraak van een tragische Een tragische ziel De vloek van Corey