Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: evergrey Songtekst: words mean nothing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: evergrey - words mean nothing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van words mean nothing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van evergrey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van evergrey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals words mean nothing .

Origineel

My sanity has left me My trust died with you What is left are only pieces My tears fall for you I'm gonna fly I'm gonna roll I'm gonna thunder So I place the roses So gently on your grave And I still remember I can feel the flames And I know I have failed and my promises nothing worth I see it all so clear But my words mean nothing I'm gonna fly I'm gonna roll I'm gonna thunder My sanity has left me The trust I once had has died What is left are only pieces All my words been proven lies Been proven lies If I could I would Fly roll thunder All for just another chance to speak with you Show you But my words... But my words mean... Nothing

 

Vertaling

Mijn gezonde verstand heeft me verlaten Mijn vertrouwen stierf met jou Wat overblijft zijn slechts stukjes Mijn tranen vallen voor jou Ik ga vliegen Ik ga rollen Ik ga donderen Dus leg ik de rozen Zo zachtjes op je graf En ik herinner me nog steeds Ik kan de vlammen voelen En ik weet dat ik gefaald heb en mijn beloftes niets waard Ik zie het allemaal zo duidelijk Maar mijn woorden betekenen niets I'm gonna fly I'm gonna roll I'm gonna thunder Mijn gezonde verstand heeft me verlaten Het vertrouwen dat ik ooit had is gestorven Wat er over is zijn alleen stukjes Al mijn woorden zijn leugens gebleken Bewezen leugens Als ik kon zou ik vliegen rollen donder Alles voor nog een kans om met je te spreken Je te laten zien Maar mijn woorden... Maar mijn woorden betekenen... Niets