Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: every time i die Songtekst: white smoke

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: every time i die - white smoke ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van white smoke? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van every time i die! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van every time i die en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals white smoke .

Origineel

Put me to rest before it spreads It's not long until the bugs eat through To the castle wall and besiege my noble heart New flags are raised Cut off the gangrened limb In this case it begins at the neck Save yourself from me, save yourself from me Please, once and for all The impact is dead ahead So take the gun and apply the brakes I can feel the onset of lust Course through my veins Help me let go, hell is holding on Help me let go, hell is holding on So relieve me of life And give me what I came here to get I'm not coming home Not coming home, not coming home Be it undead or dogs They will come for what's mine Though I put up no fight at all It's not my fault And so on and so on And so on and so on This is not me, this is not me You can't mute the virus once it screams your name I've changed the guards at the gate for the sake of the king This plea is old hat, these bites are old hat This song is old hat, every word is old hat I'm not coming home Not coming home, not coming home Be it undead or dogs They will come for what's mine Through I put up no fight at all It's not my fault Happy dagger, make it brief Happy dagger be brief Happy dagger, make it brief Happy dagger be brief Start the chemical fires Chimneys bleed white smoke Before the worms even find me The crowd is given new hope

 

Vertaling

Laat me met rust voordat het zich verspreidt Het duurt niet lang voordat de insecten door eten naar de kasteelmuur en mijn nobele hart belegeren Nieuwe vlaggen worden gehesen Snij de aangetaste ledemaat af In dit geval begint het bij de nek Red jezelf van mij, red jezelf van mij Alsjeblieft, voor eens en altijd De inslag is recht voor ons Dus pak het geweer en trap op de rem Ik kan het begin van lust voelen Door mijn aderen stromen Help me los te laten, de hel houdt me vast Help me los te laten, de hel houdt me vast Dus bevrijd me van het leven En geef me wat ik hier kwam halen Ik kom niet naar huis. Kom niet naar huis, kom niet naar huis Of het nu ondoden of honden zijn Ze zullen komen voor wat van mij is Ook al vecht ik er niet tegen Het is niet mijn schuld. En zo verder en zo verder En zo verder en zo verder Dit ben ik niet, dit ben ik niet Je kunt het virus niet uitzetten als het je naam schreeuwt Ik heb de bewakers bij de poort veranderd omwille van de koning. Dit pleidooi is oude koek, deze beten zijn oude koek Dit lied is een oude hoed, elk woord is een oude hoed Ik kom niet naar huis. Kom niet naar huis, kom niet naar huis Of het nu ondoden of honden zijn Ze zullen komen voor wat van mij is Door dat ik niet vecht Het is niet mijn schuld. Gelukkige dolk, maak het kort Gelukkige dolk, maak het kort Gelukkige dolk, maak het kort Happy dagger be brief Start de chemische vuren Schoorstenen bloeden witte rook Voordat de wormen me vinden De menigte krijgt nieuwe hoop