Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: everyday sunday Songtekst: stand up remix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: everyday sunday - stand up remix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stand up remix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van everyday sunday! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van everyday sunday en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stand up remix .

Origineel

I will stand up now I will not step down I will do my best to wear this crown But I need You as You guide me through today You wake up out of bed, walk out of your castle And then you lift up your head When will you wake up and see (wake up and see) It takes more than just you to get through this life Going around the town, maybe someone had brought him down, different maybe not the same, Everyone thinks I will stand up now I will not step down I will do my best to wear this crown But I need You as You guide me through today He's going out there now And all the things he has found Everything around is new No more holding back as the crowd looks from afar Everything he has is You And everything he has is You I will stand up now I will not step down I will do my best to wear this crown But I need You as You guide me through today

 

Vertaling

Ik zal nu opstaan Ik zal niet terugtreden Ik zal mijn best doen om deze kroon te dragen Maar ik heb U nodig als U mij door vandaag leidt Je wordt wakker uit bed, loopt je kasteel uit En dan til je je hoofd op Wanneer word je wakker en zie je (wake up and see) Er is meer nodig dan alleen jij om door dit leven te komen De stad in, misschien had iemand hem neergehaald, anders misschien niet dezelfde, Iedereen denkt... Ik zal nu opstaan Ik zal niet naar beneden stappen Ik zal mijn best doen om deze kroon te dragen Maar ik heb U nodig om me door vandaag te leiden Hij gaat nu naar buiten En alle dingen die hij heeft gevonden Alles rondom is nieuw Hij houdt zich niet meer in terwijl de menigte van ver kijkt Alles wat hij heeft ben jij En alles wat hij heeft ben jij Ik zal nu opstaan Ik zal niet terugtreden Ik zal mijn best doen om deze kroon te dragen Maar ik heb U nodig om me door vandaag te leiden