Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: everything but the girl Songtekst: another bridge

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: everything but the girl - another bridge ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van another bridge? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van everything but the girl! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van everything but the girl en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals another bridge .

Origineel

Your words stung me to the heart I hadn't even noticed how far we had drifted apart can I still count you as a friend or have I done to much now to ever make amends cause I once needed just an open mind well that's no reason why I now should leave you behind A word from out of the blue reminds me how much I once needed you oh but that's all in the past now so much that I can scarcely remember how I once needed just a hand to hold cause now the few times we meet all I sense is a love grown cold you can't hold on to everything and I've forgotten what we talked about a long time since can't recall days with regret tomorrow remember today and all the rest forget cause time's gone by and all the things we did are now so much water under another bridge

 

Vertaling

Je woorden hebben me diep geraakt Ik had niet eens gemerkt hoe ver we uit elkaar waren gedreven kan ik je nog steeds als vriend rekenen? of heb ik nu te veel gedaan om het ooit goed te maken want ik had ooit gewoon een open geest nodig Nou dat is geen reden waarom ik je nu achter moet laten Een woord uit het niets herinnert me eraan hoeveel ik je ooit nodig had oh maar dat is nu allemaal verleden tijd zo erg dat ik me nauwelijks kan herinneren hoe Ik had ooit slechts een hand nodig om vast te houden want nu de paar keer dat we elkaar ontmoeten alles wat ik voel is een koude liefde je kunt niet alles vasthouden en ik ben al lang vergeten waar we het over hadden kan me geen dagen met spijt herinneren morgen herinneren vandaag en de rest vergeet want de tijd is verstreken en alle dingen die we hebben gedaan staan ??nu zoveel water onder een andere brug