Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: everything but the girl Songtekst: each and everyone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: everything but the girl - each and everyone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van each and everyone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van everything but the girl! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van everything but the girl en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals each and everyone .

Origineel

If you ever feel the time to drop me a loving line maybe you should just think twice I don't wait around on your advice You tell me I can go this far, but no more Try to show me heaven and then slam the door You offer shelter at a price much too dear And your kind of love's the kind that soon disappears So don't brag how you have changed And everything's been rearranged I thought all that was over and done But I still get the same from Each and Everyone Being kind is just a way to keep me under your thumb and I can cry because that's something we've always done you tell me I'm free of the past now and all those lies then offer me the same thing in a different guise

 

Vertaling

Als je ooit de tijd voelt om me een liefdevolle lijn te sturen misschien moet je maar twee keer nadenken Ik wacht niet op uw advies Je zegt me dat ik zo ver kan gaan, maar niet meer Probeer me de hemel te laten zien en sla dan de deur dicht Je biedt onderdak tegen een veel te hoge prijs En jouw soort liefde is het soort dat snel verdwijnt Dus schep niet op hoe je veranderd bent En alles is opnieuw gerangschikt Ik dacht dat alles achter de rug was Maar ik krijg nog steeds hetzelfde van iedereen Vriendelijk zijn is slechts een manier om me onder je duim te houden en ik kan huilen omdat we dat altijd hebben gedaan je vertelt me ??dat ik nu vrij ben van het verleden en al die leugens bied me dan hetzelfde aan in een andere gedaante