Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: everything but the girl Songtekst: even so

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: everything but the girl - even so ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van even so? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van everything but the girl! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van everything but the girl en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals even so .

Origineel

If I say I'll always stay by your side Stupid things say some night Can you tell me I am wrong till I cry Tell me do you have the right If I say that seas could never sweep me Overboard and far away Do you still say you wouldn't try to keep me If I lost the will to stay You won't promise this will last much longer Than the time it takes to stay You excuse is that my heart's much stronger And some of you love has been drained away I can't bear it when the tears fill your eyes And I've said too much once more Don't be angry now you must realize My only fear's of losing something I adore

 

Vertaling

Als ik zeg dat ik altijd aan je zijde blijf Stomme dingen zeggen op een avond Kun je me vertellen dat ik ongelijk heb totdat ik huil Zeg me dat je het recht hebt Als ik zeg dat zeeën me nooit kunnen vegen Overboord en ver weg Zeg je nog steeds dat je niet zou proberen me te houden Als ik de wil om te blijven verloor Je zult niet beloven dat dit veel langer zal duren Dan is de tijd die nodig is om te blijven Je excuus is dat mijn hart veel sterker is En sommigen van jullie liefde zijn weggevoerd Ik kan het niet verdragen als de tranen je ogen vullen En ik heb nog een keer teveel gezegd Wees niet boos nu je het moet beseffen Mijn enige angst is iets te verliezen waar ik dol op ben