Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: everything but the girl Songtekst: five fathoms

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: everything but the girl - five fathoms ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van five fathoms? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van everything but the girl! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van everything but the girl en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals five fathoms .

Origineel

I walk the city late at night. Does everyone here do the same? I want to be the things I see, Give every face and place my name. I cross the street, take a right, Pick up the pace, pass a fight. Did I grow up just to stay home? I'm not immune - I love this tune. I want to love more. I just want to love more. I drag the city late at night. It's in my mouth, it's in my hair. The people fill the city because The city fills the people, oh yeah. I cross the street, avoid the freeze - A city's warmer by a couple degrees. The smell of food. The smell of rain. I'm not immune - I love this tune. I want to love more. There's a river in my head. I just want to love more. There's a river in my head.

 

Vertaling

Ik loop 's avonds laat door de stad. Doet iedereen hier hetzelfde? Ik wil de dingen zijn die ik zie, Geef elk gezicht en plaats mijn naam. Ik steek de straat over, ga rechts, Neem het tempo op, geef een gevecht door. Ben ik opgegroeid om thuis te blijven? Ik ben niet immuun - ik ben dol op dit deuntje. Ik wil meer liefhebben. Ik wil gewoon meer liefhebben. Ik sleep de stad 's avonds laat. Het zit in mijn mond, het zit in mijn haar. De mensen vullen de stad omdat De stad vult de mensen, oh ja. Ik steek de straat over, vermijd de bevriezing - Een paar graden warmer in een stad. De geur van eten. De geur van regen. Ik ben niet immuun - ik ben dol op dit deuntje. Ik wil meer liefhebben. Er zit een rivier in mijn hoofd. Ik wil gewoon meer liefhebben. Er zit een rivier in mijn hoofd.