Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: everything but the girl Songtekst: kid

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: everything but the girl - kid ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kid? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van everything but the girl! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van everything but the girl en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kid .

Origineel

Kid what changed your mood You've gone all sad so I feel sad too I think I know some things we never outgrow You think it's wrong I can tell you do How can I explain When you don't want me to Kid my only kid You look so small you've gone so quiet I know you know what I'm about I won't deny it But you forgive though you don't understand You've turned your head You've dropped by hand All my sorrow, all my blues All my sorrow Shut the light, go away Full of grace, you cover your face

 

Vertaling

Kind wat je humeur heeft veranderd Je bent helemaal verdrietig dus ik voel me ook verdrietig Ik denk dat ik sommige dingen weet die we nooit ontgroeien Je denkt dat het verkeerd is Ik kan het je vertellen Hoe kan ik het uitleggen Als je dat niet wilt Kid mijn enige kind Je ziet er zo klein uit dat je zo stil bent geworden Ik weet dat je weet waar ik voor sta Ik zal het niet ontkennen Maar je vergeeft hoewel je het niet begrijpt Je hebt je hoofd omgedraaid Je bent met de hand gevallen Al mijn verdriet, al mijn blues Al mijn verdriet Doe het licht dicht, ga weg Vol gratie bedek je je gezicht