Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: everything but the girl Songtekst: two star

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: everything but the girl - two star ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van two star? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van everything but the girl! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van everything but the girl en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals two star .

Origineel

Well it's not for me to say, But I can't see what you see in him anyway. But such righteousness in me Is not a nice thing to display, And who am I for Christ sakes anyway To judge a life this way When my own's in disarray? I watch Saturday kids' TV With the sound turned down. I leave food on the eiderdown. All my thoughts pushed underground. Maybe you're happy Everyone says you are. You drive around on two star, You leave your life ajar, And God knows you deserve it. Bad luck follows everyone. So go on, and stop listening to me. Stop listening to me. And don't ask me how I feel. Don't ask me how I feel. So it's not for me to say, Because I change my mind from day to day, And when I look at you I only see bits of myself anyway. So go on, and stop listening to me. Stop listening to me. And don't ask me what to say, Or to judge a life this way When my own's in disarray.

 

Vertaling

Nou, het is niet aan mij om te zeggen, Maar ik kan sowieso niet zien wat je in hem ziet. Maar zo'n gerechtigheid in mij Is niet leuk om weer te geven, En wie ben ik toch voor Christus? Om een ??leven op deze manier te beoordelen Als de mijne in de war is? Ik kijk zaterdag kinder-tv Met het geluid zachter. Ik laat eten achter op het dekbed. Al mijn gedachten gingen onder de grond. Misschien ben je blij Iedereen zegt dat je dat bent. Je rijdt rond op twee sterren, Je laat je leven op een kier staan, En God weet dat je het verdient. Pech volgt iedereen. Dus ga door en luister niet meer naar mij. Luister niet meer naar me. En vraag me niet hoe ik me voel. Vraag me niet hoe ik me voel. Dus het is niet aan mij om te zeggen: Omdat ik van gedachten verander van dag tot dag, En als ik naar je kijk Ik zie sowieso alleen maar stukjes van mezelf. Dus ga door en luister niet meer naar mij. Luister niet meer naar me. En vraag me niet wat ik moet zeggen, Of om zo een leven te beoordelen Als de mijne in de war is.