Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: exalta samba Songtekst: telegrama

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: exalta samba - telegrama ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van telegrama? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van exalta samba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van exalta samba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals telegrama .

Origineel

Ah, que saudade de você. Estou a te esperar. A dor ainda está no meu peito. Ah, nas ruas meu olhar. Fica a te procurar. A dor ainda está no meu peito. Ah, as marcas de batom. Num casaco de vison. Aquele beijo imaginar. Ah, com os amigos vou jogar. Bate-papo e conversa fora. Pra tentar me segurar. Me liga. Me manda um telegrama. Uma carta de amor, de amor. Que eu vou até lá. Eu vou. Que eu vou até lá. Eu vou. Eu vou. Que eu vou até lá. Eu vou. Eu vou. Que eu vou até lá

 

Vertaling

Oh, ik heb je gemist. Ik wacht op je. De pijn zit nog steeds in mijn borst. Ah, in de straten mijn blik Ik ben op zoek naar jou. De pijn zit nog steeds in mijn borst. Ah, de lippenstift vlekken. Op een nertsjas. Die kus stel je voor. Ah, met vrienden zal ik spelen. Kletsen en kletsen maar door Om te proberen me tegen te houden. Bel me. Stuur me een telegram. Een liefdesbrief, een liefdesbrief. en ik kom langs. Ik ga wel. Dat ik erheen ga. Ik ga. Ik ga. Dat ik daarheen ga. Ik ga. Ik ga. Dat ik daarheen ga