Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: exit Songtekst: no answer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: exit - no answer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no answer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van exit! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van exit en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no answer .

Origineel

black sand and a pillow of winds i turn around and you've left again how many times do i expect your fall you sigh from below the line from the safe side of goodbye the wind shifts and it's calling, it's calling so round we go with your hold on me you're pulling me and i'll let go it's just your light on me simplicity like the moon to the sea black night and i'm waiting for you as if our mirrors could light our fortune how many tides til i accept defeat you're suspended out of reach i know what's lost is what you try to keep and what you give is repeating, repeating so round we go with your hold on me you're pulling me and i'll let go this is what should be

 

Vertaling

zwart zand en een kussen van winden Ik draai me om en je bent weer vertrokken. Hoe vaak verwacht ik je val? Je zucht van onder de lijn van de veilige kant van afscheid de wind draait en hij roept, hij roept So round we go met jouw greep op mij je trekt aan me and I'll let go het is enkel jouw licht op mij eenvoud als de maan op de zee zwarte nacht en ik wacht op jou alsof onze spiegels ons fortuin kunnen verlichten Hoeveel getijden tot ik mijn nederlaag accepteer Je hangt buiten bereik. ik weet wat verloren is wat je probeert te houden en wat je geeft is herhalen, herhalen so round we go met je greep op mij je trekt aan me and I'll let go dit is wat zou moeten zijn