Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: exodus Songtekst: bitch

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: exodus - bitch ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bitch? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van exodus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van exodus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bitch .

Origineel

I'm feeling so tired can't understand it Just had a fortnight sleep I'm feeling so tired, oh, so distracted Ain't touched a thing all week I'm feeling drunk juiced up and sloppy Ain't touched a drink all night Feeling hungry can't see the reason Just had a horse meat pie Yeah when you call my name I salivate like a Pavlov dog Yeah when you lay me out My heart is beating faster than a big bass drum Yeah you got to mix it child, you got to fix It must be love, it's a bitch You got to mix it child You got to fix it must be love It's a bitch Sometimes I'm sexy, move like a stud Kicking the stalls all night Sometimes I'm so shy, got to be worked on Don't have no bark or no bite

 

Vertaling

Ik voel me zo moe dat ik het niet kan begrijpen Ik heb net twee weken geslapen Ik voel me zo moe, oh, zo afgeleid Ik heb de hele week niets aangeraakt Ik voel me dronken, opgefokt en slordig Ik heb de hele nacht geen drankje aangeraakt Honger voelen kan de reden niet zien Ik heb net een vleespastei gehad Ja, als je mijn naam roept Ik kwijl als een Pavlov-hond Ja, als je me neerlegt Mijn hart klopt sneller dan een grote basdrum Ja, je moet het mixen, je moet het oplossen Het moet liefde zijn, het is een trut Je moet het mixen, kind Je moet het oplossen, het moet liefde zijn Het is een trut Soms ben ik sexy, beweeg als een stud De hele nacht tegen de kraampjes Soms ben ik zo verlegen, er moet aan gewerkt worden Geen schors of beet