Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: exodus Songtekst: blacklist

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: exodus - blacklist ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blacklist? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van exodus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van exodus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blacklist .

Origineel

It is no mystery What you get is what you see You betrayed my loyalty You've gone and done me wrong Now I do you harm My revenge is guaranteed You stabbed me in the back Spit right in my eye Dragging me into the fray Take you out, right you off, there's never enough Ways to throw you away [Chorus] You'd better start runnin' 'Cause you know that I'min' Cocked and loaded and I never miss I'm onto your game And I'm layin' the blame And I'm addin' your name to my blacklist You shoulda thought twice 'Cause your playin' with your life You must have some sort of death wish I haven't any doubt That your time has run out 'Cause I've added your name To my blacklist You tried to beat me Thought you could defeat me But how you we ever wrong I rise to the occasion Character assassination To put you down where you belong You've got a lot to say When I'm so far away Now you've got a problem with me Take you out, write you off, when I've had enough Of your verbal debris [Chorus] For all the shit you talk You've never walked the walk All you do is run and hide Slander me, slag me I'm not a man you should deride I've heard everything All your mudslinging You better run, as fast as you can Take you out, write you off, are you brave enough To stand and fight like a man [Chorus]

 

Vertaling

Het is geen mysterie Wat je krijgt, is wat je ziet Je hebt mijn loyaliteit verraden Je bent weggegaan en hebt me verkeerd gedaan Nu doe ik je pijn Mijn wraak is gegarandeerd Je hebt me in de rug gestoken Spuug recht in mijn oog Me in de strijd slepen Neem je mee, meteen af, er is nooit genoeg Manieren om je weg te gooien [Refrein] Je kunt maar beter beginnen met rennen 'Want je weet dat ik' Gespannen en geladen en ik mis nooit Ik ben op je spel En ik leg de schuld En ik voeg je naam toe aan mijn zwarte lijst Je had twee keer moeten nadenken Omdat je met je leven speelt Je moet een soort doodswens hebben Ik twijfel er niet aan Dat je tijd op is Omdat ik je naam heb toegevoegd Op mijn zwarte lijst Je probeerde me te verslaan Ik dacht dat je me zou kunnen verslaan Maar hoe hebben we het ooit mis Ik kom bij de gelegenheid Karaktermoord Om je neer te zetten waar je thuishoort Je hebt veel te zeggen Als ik zo ver weg ben Nu heb je een probleem met mij Neem je mee, schrijf je af, als ik er genoeg van heb Van je verbale puin [Refrein] Voor al die shit die je praat Je hebt nog nooit gelopen Het enige wat je doet is rennen en verbergen Laster mij, sla me Ik ben geen man die je moet uitlachen Ik heb alles gehoord Al je modder Je kunt maar beter zo snel mogelijk rennen Schakel je uit, schrijf je af, ben je dapper genoeg Staan en vechten als een man [Refrein]