Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: exodus Songtekst: chemi kill

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: exodus - chemi kill ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chemi kill? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van exodus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van exodus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chemi kill .

Origineel

I'm back for more and I got the cure I know where I'm going for sure What we threw away, we should've saved Come and make my day I said some things That did not ring true And I said some things I did not mean to Now, I'm back for more 'Cause I don't wanna lose this feeling That you're givin' me everytime I need it Ain't you lookin' for more I need what you're givin' me more, and more I don't wanna lose this feelin' That you're givin' me everytime I need it Are you lookin' for more I need what you're givin' me more, and more Give me more "Why can't we blow?"," Why don't we go?" With our imperfections, we know What we threw away, we should've saved Come and make my day I said some things That did not ring true And I said some things I did not mean Now I'm back for more 'Cause I don't wanna lose this feeling That you're givin' me everytime I need it Ain't you lookin' for more I need what you're givin' me more and more I don't wanna lose this feelin' That you're givin' me everytime I need it Are you lookin' for more I need what you're givin' me more Give me more Don't wanna lose, don't, this feel Don't, don't wanna lose, don't, this feel I'm ready, I'm ready, ready, ready, ready 'Cause I don't wanna lose this feeling That you're givin' me everytime I need it Ain't you lookin' for more I need what you're givin' me more, and more I don't wanna lose this feelin' That you're givin' me everytime I need it Are you lookin' for more I need what you're givin' me more Give me more 'Cause I don't wanna lose this feeling That you're givin' me everytime I need it Ain't you lookin' for more I need what you're givin' me more, and more I don't wanna lose this feelin' That you're givin' me everytime I need it Are you lookin' for more I need what you're givin' me more Give me more

 

Vertaling

Ik ben terug voor meer en ik heb de remedie Ik weet zeker waar ik heen ga Wat we weggooiden, hadden we moeten redden Kom en maak mijn dag Ik heb wat dingen gezegd Dat klopte niet En ik zei een paar dingen die ik niet bedoelde Nu ben ik terug voor meer Omdat ik dit gevoel niet wil verliezen Dat je me elke keer geeft als ik het nodig heb Ben je niet op zoek naar meer Ik heb meer nodig wat je me geeft, en meer Ik wil dit gevoel niet verliezen Dat je me elke keer geeft als ik het nodig heb Ben je op zoek naar meer Ik heb meer nodig wat je me geeft, en meer Geef mij meer 'Waarom kunnen we niet blazen?', 'Waarom gaan we niet?' Met onze onvolkomenheden weten we Wat we weggooiden, hadden we moeten redden Kom en maak mijn dag Ik heb wat dingen gezegd Dat klopte niet En ik zei een paar dingen die ik niet meende Nu ben ik terug voor meer Omdat ik dit gevoel niet wil verliezen Dat je me elke keer geeft als ik het nodig heb Ben je niet op zoek naar meer Ik heb meer en meer nodig wat je me geeft Ik wil dit gevoel niet verliezen Dat je me elke keer geeft als ik het nodig heb Ben je op zoek naar meer Ik heb meer nodig wat je me geeft Geef mij meer Wil niet verliezen, niet dit gevoel Wil niet verliezen, niet dit gevoel Ik ben klaar, ik ben klaar, klaar, klaar, klaar Omdat ik dit gevoel niet wil verliezen Dat je me elke keer geeft als ik het nodig heb Ben je niet op zoek naar meer Ik heb meer nodig wat je me geeft, en meer Ik wil dit gevoel niet verliezen Dat je me elke keer geeft als ik het nodig heb Ben je op zoek naar meer Ik heb meer nodig wat je me geeft Geef mij meer Omdat ik dit gevoel niet wil verliezen Dat je me elke keer geeft als ik het nodig heb Ben je niet op zoek naar meer Ik heb meer nodig wat je me geeft, en meer Ik wil dit gevoel niet verliezen Dat je me elke keer geeft als ik het nodig heb Ben je op zoek naar meer Ik heb meer nodig wat je me geeft Geef mij meer