Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: exploited Songtekst: dead cities

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: exploited - dead cities ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dead cities? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van exploited! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van exploited en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dead cities .

Origineel

I'm filed up with aggression Want to smash your television Saturday night you watch tv Saturday night does nothing for me Dead cities dead cities Dead cities dead cities See the man in the electric chair They beat him up and shave his hair There is no future to behold In the city of dead you'll be there Dead cities dead cities Dead cities dead cities I'm getting wasted in this city Those council houses are getting me down Go up town see who's there there's nothing to do its getting me down Dead cities dead cities Dead cities dead cities Snarling and gobbing and falling around I really enjoy the freedom I've found My mates besides me lying on the ground His ears are bursting with the volume of sound

 

Vertaling

Ik word aangevallen door agressie Wil je je televisie verpletteren Zaterdagavond kijk je tv Zaterdagavond doet mij niets Dode steden Dode steden Dode steden Dode steden Zie de man in de elektrische stoel Ze sloegen hem in elkaar en scheren zijn haar Er is geen toekomst te aanschouwen In de dodenstad ben je er Dode steden Dode steden Dode steden Dode steden Ik word dronken in deze stad Die raadhuizen halen me neer Ga de stad in om te zien wie er is er is niets om me naar beneden te halen Dode steden Dode steden Dode steden Dode steden Grommen en schrokken en rond vallen Ik geniet echt van de vrijheid die ik heb gevonden Mijn maten naast mij liggend op de grond Zijn oren barsten van het geluidsvolume