Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: exploited Songtekst: drive me insane

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: exploited - drive me insane ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van drive me insane? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van exploited! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van exploited en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals drive me insane .

Origineel

They're trying to drive me Drive me insane They make my life so fucking mundane Turn over a car Turn over a flat Uncaring rich bastards Can only push me so far They're driving Mepletely insane They're driving Uspletely insane No shame on their faces No pity or care They live on the riches While the country stripped bare Trident protects them Their possossions not us They tax all the people They make you pay up Mepletely insane They're driving Uspletely insane File your life From birth to death Stuff their rules down your throat They think they know best You try to ignore them they won't go away Step out of line And they'll lock you away Mepletely insane They're driving Uspletely insane

 

Vertaling

Ze proberen me te rijden Maak me gek Ze maken mijn leven zo verdomd alledaags Draai een auto om Draai een flat om Onverschrokken rijke klootzakken Kan me alleen zo ver duwen Ze rijden Heel gek Ze rijden Helemaal gestoord Geen schaamte op hun gezichten Geen medelijden of zorg Ze leven van de rijkdommen Terwijl het land zich ontkleedde Trident beschermt ze Hun mogelijkheden zijn ons niet Ze belasten alle mensen Ze laten je betalen Heel gek Ze rijden Helemaal gestoord Dien je leven in Van geboorte tot dood Stop hun regels in je keel Ze denken dat ze het het beste weten Je probeert ze te negeren, ze gaan niet weg Stap uit de lijn En ze zullen je opsluiten Heel gek Ze rijden Helemaal gestoord