Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: exploited Songtekst: i believe in anarchy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: exploited - i believe in anarchy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i believe in anarchy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van exploited! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van exploited en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i believe in anarchy .

Origineel

I believe in anarchy let's see you pogo! Go! I'm not ashamed of being a punk And I don't care and don't give a damn And I don't care what you say Cause I believe in anarchy I I I I I'm not afraid And I I I I I'm not ashamed Cause I still believe in anarchy Go to a pub and pick up a byrd You take her back for the casual fuck You drive her home in your old mans car But you have to go duchess cause you've got no doms [Chorus] I'm not afraid of having a fight And I'm not ashamed about getting drunk And I don't care what you say cause I believe in anarchy

 

Vertaling

Ik geloof in anarchie, laten we je zien pogo! Gaan! Ik schaam me niet om een ??punk te zijn En het kan me niet schelen en het kan me niets schelen En het kan me niet schelen wat je zegt Omdat ik in anarchie geloof Ik, ik, ik, ik ben niet bang En ik, ik, ik, ik schaam me niet Omdat ik nog steeds in anarchie geloof Ga naar een pub en pak een byrd Je neemt haar terug voor de informele neukpartij Je brengt haar naar huis in de auto van je oude man Maar je moet hertogin gaan omdat je geen doms hebt [Refrein] Ik ben niet bang voor ruzie En ik schaam me er niet voor dat ik dronken word En het kan me niet schelen wat je zegt, oorzaak Ik geloof in anarchie