Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: exploited Songtekst: why are you doing this to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: exploited - why are you doing this to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van why are you doing this to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van exploited! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van exploited en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals why are you doing this to me .

Origineel

You fucked up when you said we're through I couldn't believe it I hate you Why you doing it to me I fucking loved you Can't you fucking see [Chorus] Why are you doing it Why are you doing it Why are you doing it Doing it to me You said I made you happy And I loved you You hurt me badly So fuck you Why you doing it to me I fucking loved you Can't you fucking see [Chorus] Why are you doing it Why are you doing it Why are you doing it Doing it to me Why are you doing this to me I fucking loved you Can't you fucking see Why are you doing this to me I fucking loved you Can't you fucking see Why why are you doing it Why why are you doing it Why why are you doing it To me I loved you and you loved me But now it's fucking over Can't you fucking see [Chorus] Why are you doing it Why are you doing it Why are you doing it Doing it to me

 

Vertaling

Je hebt het verknald toen je zei dat we klaar waren Ik kon het niet geloven ik haat je Waarom doe je het mij aan? Ik hield verdomme van je Zie je verdomme niet [Refrein] Waarom doe je het? Waarom doe je het? Waarom doe je het? Ik doe het Je zei dat ik je gelukkig maakte En ik hield van je Je hebt me erg pijn gedaan Dus neuk je Waarom doe je het mij aan? Ik hield verdomme van je Zie je verdomme niet [Refrein] Waarom doe je het? Waarom doe je het? Waarom doe je het? Ik doe het Waarom doe je me dit aan Ik hield verdomme van je Zie je verdomme niet Waarom doe je me dit aan Ik hield verdomme van je Zie je verdomme niet Waarom doe je het? Waarom doe je het? Waarom doe je het? Naar mij Ik hield van jou en jij hield van mij Maar nu is het voorbij Zie je verdomme niet [Refrein] Waarom doe je het? Waarom doe je het? Waarom doe je het? Ik doe het