Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: extreme Songtekst: god isn't dead

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: extreme - god isn't dead ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van god isn't dead? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van extreme! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van extreme en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals god isn't dead .

Origineel

Ah, look at all. the lonely people,. losing faith,. in a world. full of despair,. no one who cares,. wondering where. GOD disappeared. I, see the pain. in everybody's faces. asking why,. the GOD up in the sky,. didn't say goodbye,. please tell me,. GOD didn't die. PLEASE TELL ME. GOD ISN'T DEAD. PLEASE TELL ME. GOD ISN'T DEAD. PLEASE TELL ME. GOD ISN'T. I WANT TO KNOW. IF HE'S. TELL ME. GOD ISN'T. PLEASE TELL ME. GOD ISN'T DEAD. I WANT TO KNOW.

 

Vertaling

Ah, kijk naar al. de eenzame mensen,. die hun geloof verliezen,. in een wereld. vol wanhoop,. niemand die erom geeft,. zich afvragend waar. God verdween. Ik, zie de pijn. in ieders gezicht. vragend waarom,. de GOD in de lucht,. geen afscheid nam,. vertel me alsjeblieft,. GOD is niet gestorven. VERTEL ME ALSJEBLIEFT. GOD IS NIET DOOD. VERTEL ME ALSJEBLIEFT. GOD IS NIET DOOD. ALSJEBLIEFT ZEG HET ME. GOD IS NIET. IK WIL HET WETEN. ALS HIJ HET IS. ZEG HET ME. GOD IS HET NIET. ZEG HET ME ALSJEBLIEFT. GOD IS NIET DOOD. IK WIL HET WETEN.