Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: extremoduro Songtekst: la vereda de la puerta de atrrks

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: extremoduro - la vereda de la puerta de atrrks ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van la vereda de la puerta de atrrks? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van extremoduro! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van extremoduro en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals la vereda de la puerta de atrrks .

Origineel

Si no fuera porque hice colocado el camino de tu espera me habria desconectado condenado a mirarte desde fuera y dejar que te tocara el sol. Y si fuera mi vida una escalera me la he pasao entera buscando el siguiente escalon convencido que estas en el tejado esperando a ver si llego yo. Y dejar de lado la vereda de la puerta de atras por donde te vi marchar como una regadera que la hierba hace que vuelva a brotar y ahora todo es campo ya... Sus soldados son flores de madera y mi ejercito no tiene bandera es solo un corazon condenado a vivir entre maleza sembrando flores de algodon. Si me espera la muerte traicionera y antes de repartirme del todo me veo en un cajon que me entierren con la picha por fuera pa que se la coma un raton. Y muere a todas horas gente dentro de mi televisor quiero oir alguna canción que no hable de sandeces y que diga que no sobra el amor y que empiece en si no en no. Y dejar de lado la vereda de la puerta de atras por donde te vi marchar como una regadera que la hierba hace que vuelva a brotar y ahora todo es campo ya... Dices que a veces no comprendes que dice mi voz ¿Como quieres que este dentro de tu ombligo? si entre los dedos se me escapa volando una flor y ella sólita va marcando el camino. Dices que a veces no comprendes que dice mi voz como quieres que yo sepa lo que digo si entre los dedos se me escapa volando una flor y yo la dejo que me marque el camino....

 

Vertaling

Als het niet voor het feit was dat ik had geplaatst het pad van uw wachten Ik zou de verbinding verbroken hebben veroordeeld om naar je te kijken van de buitenkant En laat de zon je aanraken. En als mijn leven een trap was Ik heb de hele tijd doorgebracht Ik ben op zoek naar de volgende stap Ik ben ervan overtuigd dat je op het dak bent Wachten om te zien of ik het zal halen. En laat de stoep aan de kant bij de achterdeur Waar ik je zag vertrekken Als een gieter die het gras weer laat uitlopen en nu is het allemaal veld nu... Uw soldaten zijn houten bloemen En mijn leger heeft geen vlag Het is gewoon een hart veroordeeld om tussen het onkruid te leven Katoenbloemen zaaien. Als mij een verraderlijke dood wacht En voordat ik helemaal opgedeeld ben zie ik mezelf in een doos Ik zal begraven worden met mijn lul aan de buitenkant En mensen sterven daarbinnen de hele tijd. En mensen sterven de hele tijd in mijn televisietoestel Ik wil een lied horen En ik heb het niet over onzin en ik zeg dat er geen liefde over is En dat begint met ja, niet met nee. En laat de stoep aan de kant bij de achterdeur Ik ben al een lange tijd in de wereld Als een gieter die het gras weer laat uitlopen En nu is het allemaal veld nu... Je zegt dat je soms niet begrijpt wat mijn stem zegt Hoe wil je dat ik in je navel zit? als er tussen mijn vingers een bloem uitvliegt en zij markeert stilletjes de weg. Je zegt dat je soms niet begrijpt wat mijn stem zegt hoe wil je dat ik weet wat ik zeg als er tussen mijn vingers een bloem uitvliegt en ik laat haar de weg leiden....