Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eydie gorme Songtekst: since i fell for you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eydie gorme - since i fell for you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van since i fell for you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eydie gorme! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eydie gorme en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals since i fell for you .

Origineel

You made me leave my happy home You took my love and now you're gone Since I fell for you Love brings such misery and pain I guess I'll never be the same Since I fell for you It's so bad, It's so sad I'm in love with you You love me, then you snub me But what can I do I'm still in love with you I guess I'll never see the light I get the blues 'bout every night Since I fell for you Since I fell for you

 

Vertaling

Je liet me mijn gelukkige thuis verlaten Je nam mijn liefde en nu ben je weg Sinds ik voor je viel Liefde brengt zoveel ellende en pijn Ik denk dat ik nooit meer dezelfde zal zijn Sinds ik voor je gevallen ben Het is zo erg, het is zo triest Ik ben verliefd op je Je houdt van me, en dan negeer je me Maar wat kan ik doen Ik ben nog steeds verliefd op je Ik denk dat ik nooit het licht zal zien I get the blues 'almost every night Since I fell for you Since I fell for you