Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eye empire Songtekst: i pray

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eye empire - i pray ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i pray? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eye empire! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eye empire en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i pray .

Origineel

Blackend Spirit unworthy No compassion within the Devil catches a glimpse of an unfortunate soul let the games begin You don't get what you want You just get what you need from me Today I Pray Yeah Father I Pray Please Save me From My Yesterday Afraid I Pray Yeah Father I Pray Please Save Me From My Yesterday Raging Fire Consumes me Melting Flesh to the bone The Devil gives me a grin He Strokes the hair on his chin takes a seat on his throne

 

Vertaling

Zwarte Geest onwaardig Geen medelijden van binnen vangt de duivel een glimp op van een ongelukkige ziel laat de spelen beginnen Je krijgt niet wat je wilt Je krijgt alleen wat je nodig hebt van mij Vandaag bid ik Ja Vader ik bid Red mij alstublieft Van mijn gisteren Bang Bid ik Ja Vader ik bid Redt mij alstublieft Van mijn gisteren Razend vuur verteert me Smelt het vlees tot op het bot De duivel geeft me een grijns Hij strijkt het haar op zijn kin neemt plaats op zijn troon