Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: f.r. david Songtekst: music

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: f.r. david - music ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van music? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van f.r. david! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van f.r. david en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals music .

Origineel

Music you're making me blue While I'm alone with out you Fill my heart and fill my soul with tenderness Music fill my loneness Music is still all around It's time for changing all the sounds How about your inspiration It'll never end Seasons all will choke a man When spring is near the end I hear reliefs of summer Autumn brings rhythm of the rain Then it's hazy shade of winter Music I love you so true I'm just crazy about you Without you I'd feel so sad And full of pain music please come back again When spring is near the end I hear reliefs of summer Autumn brings rhythm of the rain Then it's hazy shade of winter

 

Vertaling

Music you're making me blue Terwijl ik alleen ben met jou Vul mijn hart en vul mijn ziel met tederheid Muziek vult mijn eenzaamheid Muziek is nog steeds overal Het is tijd om alle geluiden te veranderen Hoe zit het met jouw inspiratie Het zal nooit eindigen Seizoenen zullen een man doen stikken Als de lente bijna ten einde is, hoor ik de opluchting van de zomer De herfst brengt het ritme van de regen Dan is het de wazige schaduw van de winter Muziek Ik hou zo echt van je Ik ben gewoon gek op je Zonder jou zou ik me zo verdrietig voelen En vol pijn muziek kom alsjeblieft weer terug Als de lente bijna ten einde is hoor ik opluchting van de zomer Herfst brengt ritme van de regen Dan is het wazige schaduw van de winter