Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faber drive Songtekst: solitary

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faber drive - solitary ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van solitary? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faber drive! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faber drive en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals solitary .

Origineel

Feels like I've been down this road before Everything looks so familiar I'm trynna find the voice I had before But I'm defend by the silence in me I've been told to stay between the lines I push it to the limit every time I guess I feel the break-up on the signs Cause I'm blinded by the rebel in me And it seems like I've been losing ground all by myself Is it late for me to ask someone for help Oh, everywhere I look I seem to find Visions from a darkness of my mind Everything I thought I left in solitary No, I don't wanna go back to that place Trapped between the walls of empty space Where I've been held before to contemplate In solitary, in solitary, in solitary Feels like I've been hanging by a rope Don't know how much longer I can cope Promised that I'd never lose that hope But I'm driven by the rebel in me And it seems like I've been losing ground all by myself Is it late for me to ask someone for help Oh, everywhere I look I seem to find Visions from a darkness of my mind Everything I thought I left in solitary No, I don't wanna go back to that place Trapped between the walls of empty space Where I've been held before to contemplate In solitary Yeah, yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah, yeah In solitary Feels like I've been down this road before Everything looks so familiar But I don't want to be here anymore In solitary Oh, everywhere I look I seem to find Visions from a darkness of my mind Everything I thought I left in solitary No, I don't wanna go back to that place Trapped between the walls of empty space Where I've been held before to contemplate In solitary, in solitary, in solitary

 

Vertaling

Het voelt alsof ik deze weg al eerder heb bewandeld. Alles komt me zo bekend voor Ik probeer de stem te vinden die ik eerder had Maar ik word verdedigd door de stilte in mij Mij is verteld om tussen de regels te blijven Ik ga elke keer tot het uiterste I guess I feel the break-up on the signs Want ik ben verblind door de rebel in mij En het lijkt erop dat ik in m'n eentje terrein verlies Is het te laat voor mij om iemand om hulp te vragen Oh, overal waar ik kijk lijk ik te vinden Visioenen uit de duisternis van mijn geest Alles wat ik dacht dat ik in de eenzaamheid achterliet Nee, ik wil niet terug naar die plek Gevangen tussen de muren van lege ruimte Waar ik eerder ben vastgehouden om na te denken In eenzaamheid, in eenzaamheid, in eenzaamheid Het voelt alsof ik aan een touw heb gehangen Ik weet niet hoe lang ik het nog aankan Beloofd dat ik die hoop nooit zou verliezen Maar ik word gedreven door de rebel in mij En het lijkt alsof ik in mijn eentje terrein verlies Is het te laat voor mij om iemand om hulp te vragen Oh, overal waar ik kijk lijk ik te vinden Visioenen uit de duisternis van mijn geest Alles wat ik dacht dat ik in de eenzaamheid achterliet Nee, ik wil niet terug naar die plek Gevangen tussen de muren van lege ruimte Waar ik eerder ben vastgehouden om na te denken In eenzaamheid Ja, ja, ja, ja Ja, ja, ja, ja Ja, ja, ja, ja In solitary Het voelt alsof ik deze weg al eerder heb bewandeld Alles ziet er zo bekend uit Maar ik wil hier niet meer zijn In solitary Oh, overal waar ik kijk lijk ik Visioenen uit de duisternis van mijn geest Alles waarvan ik dacht dat ik het in de eenzaamheid achterliet Nee, ik wil niet terug naar die plek Gevangen tussen de muren van de lege ruimte Waar ik eerder ben vastgehouden om na te denken In eenzaamheid, in eenzaamheid, in eenzaamheid