Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fabinho e rodolfo Songtekst: alqueirinho

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fabinho e rodolfo - alqueirinho ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van alqueirinho? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fabinho e rodolfo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fabinho e rodolfo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals alqueirinho .

Origineel

Comprei um alqueire de terra. Pra criar as minha vaquinhas leiteira. Fiz nossa casinha simples de madeira e ela me deixou. Sai pelo mundo rodado. De cabeça quente pensando besteira. Só tinha uns 20 conto na carteira e o jogo virou. Agora eu to aqui, o meu alquerinho virou mil. As minha vaquinha engordou e o que tava ruim agora miorou. E no boteco nois ostenta. Na zona eu virei lenda. Ta mais lotado de muié a minha cama. Do que gado na fazenda. Ai cê pensa. Que eu troquei a minha pampa véia. Numa F250. Aqui nois ostenta. Na zona eu virei lenda. Ta mais lotado de muié a minha cama. Do que gado na fazenda. Ai cê pensa. Que eu troquei a minha pampa véia. Numa F250

 

Vertaling

Ik kocht een bushel land. Om mijn kleine melkkoeien groot te brengen. Ik maakte ons eenvoudige kleine houten huis en zij verliet me. Ik ging de wereld in. Heethoofdige, denkende onzin. Ik had maar 20 cent in mijn portemonnee en het spel keerde om. Nu ben ik hier, mijn alquerinho is duizend geworden. Mijn koe is dik geworden en wat al slecht was, is nu nog erger. En in de bar zijn we ostentatief. In de zone werd ik een legende. Mijn bed is meer gevuld met vrouwen. dan vee op de boerderij. Dan zou je denken. Ik heb mijn oude pampa ingeruild. Voor een F250. Hier pochen we op. Ik ben een legende geworden in de streek. Meer vrouwen in mijn bed. dan vee op de boerderij. Dan zou je denken. Ik heb mijn oude pampa ingeruild. In een F250