Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fabio blanc Songtekst: aura

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fabio blanc - aura ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van aura? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fabio blanc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fabio blanc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals aura .

Origineel

Tantas vezes me perdi. Achei que não fosse capaz de chegar até aqui. Mas mantive a fé em Deus e acreditei no meu caminho. A jornada te fortalece se continuar seguindo. O oceano é capaz de te fazer refletir. Ou de te jogar pra trás. Cada um com suas escolhas. Cada um tem seu pé atrás. Cada um sabe o que faz. Aura. Sua aura. É demais. Sua vibe. O azul. Que envolve. Sua alma. Me abraça. Transmuta teus pecados. Que se tornem outros hábitos. Ainda mais saudáveis. Porque eu te quero bem. Todo dia. Bem todo dia. Eleva a vibração. Pensa no que te faz bem. Se arrepia. É minha sina. Aura. Sua aura. É demais. Sua vibe. O azul. Que envolve. Sua alma. Me abraça

 

Vertaling

Ik ben zo vaak verdwaald. Ik had niet gedacht dat ik het zo ver zou schoppen. Maar ik bleef in God geloven en geloofde in mijn pad. De reis maakt je sterker als je doorgaat. De oceaan is in staat om je te laten nadenken. Of je teruggooien. Ieder met zijn eigen keuzes. Ieder met zijn achterste voet. Iedereen weet wat hij doet. Aura. Je aura. Het is te veel. Jouw vibe. De blauwe. Dat omringt. Je ziel. Het omarmt me. Transmuteer je zonden. Mogen het andere gewoonten worden. Nog gezonder. Omdat ik wil dat het goed met je gaat. Elke dag. Elke dag goed. Verhoog de vibratie. Denk aan wat goed voor je is. Krijg kippenvel. Het is mijn geluk. Aura. Je aura. Het is geweldig. Jouw vibe. De blauwe. Dat omringt. Je ziel. Me abraça