Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fabio blanc Songtekst: letting go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fabio blanc - letting go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van letting go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fabio blanc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fabio blanc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals letting go .

Origineel

Acordo nessa cama. O que me prende é quem me ama. Que me puxa pra não levantar. E ficar. Debaixo dos lençóis. Aqui tece a nossa trama. Garota, tu me deixa mais chapado que maconha. A tropa ela mandou embora. Diz que se venho pra cá. É pra dela cuidar. Os caras dizem que eu sou esperto. Sina de malandro querer ela por perto. I'm lettin' go. What people say. I am into. Smoke weed all day. Get high. Slo mo. Show you my sures. Then we get dope. After tha' numb. Ela chega, ela arrasta. Ela dança pra mim. Ela sobe, ela desce. Ela quica em mim. E para. Que a garota é abusada. Mas ela tem noção. Não para, não para, não para não. Não para, não para, não para. Que a minha cara. Tá no chão. Dança, desliza. A mina. Se liga. Num marmanjo que sabe como tratar. Um cara que te leva pra jantar. Vê se não esquece. Isso não é nada menos do que o que você merece. I'm lettin' go. What people say. I am into. Smoke weed all day. Get high. Slo mo. Show you my sures. Then we get dope. After tha' numb

 

Vertaling

Ik word wakker in dat bed. Wat me tegenhoudt is wie van me houdt. Die trekt me niet om op te staan. En blijf. Onder de lakens. Hier weef jij onze plot. Meid, je maakt me zo stoned als marihuana. Ze stuurde de troepen weg. Ze zegt dat als ik hier kom. Het is om voor haar te zorgen. De jongens zeggen dat ik slim ben. Het is het lot van een boef om haar in de buurt te willen hebben. Ik laat het gaan. Wat de mensen zeggen. Ik ben in. Rook de hele dag wiet. Word high. Slo mo. Ik laat je mijn zekerheden zien. Dan krijgen we dope. Na dat verdoofde. Ze komt, ze sleept. Ze danst voor mij. Ze gaat omhoog, ze komt naar beneden. Ze stuitert op me. En ze stopt. Dat het meisje misbruikt is. Maar ze is op de hoogte. Het houdt niet op, het houdt niet op, het houdt niet op. Niet stoppen, niet stoppen, niet stoppen. Dat is mijn gezicht. Het ligt op de vloer. Dansen, glijden. De mijne. Verbindt. Een man die weet hoe hij je moet behandelen. Een man die je mee uit eten neemt. Niet vergeten. Dit is niets minder dan wat je verdient. Ik laat het gaan. Wat de mensen zeggen. Ik ben in. Rook de hele dag wiet. Word high. Slo mo. Ik laat je mijn zekerheden zien. Dan krijgen we dope. After tha' numb