Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fabio blanc Songtekst: lovin'

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fabio blanc - lovin' ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lovin'? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fabio blanc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fabio blanc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lovin' .

Origineel

Mixed emotions in a beat. I dance while it gets deep. Just like you do all the time that you are around. Have you been feeling fine. Like you used to do most of the time?. I have been doin' what I really want in the night. And then when it's morning. California sunrise. I call all my lovers. California Lovin'. And then when comes the night. California sunset. Calling all of my friends. California Livin'. I'm loving it. Loving. Loving. Loving. (Love-Lo-Lo-Love

 

Vertaling

Gemengde emoties in een beat. Ik dans terwijl het diep wordt. Net zoals jij doet de hele tijd dat je in de buurt bent. Heb je je goed gevoeld. Zoals je de meeste tijd deed? Ik heb 's nachts gedaan wat ik echt wil. En dan als het ochtend is. Californische zonsopgang. Ik noem al mijn minnaars. California Lovin'. En dan als het nacht wordt. Californië zonsondergang. Ik roep al mijn vrienden. California Livin'. Ik vind het geweldig. Ik hou ervan. Liefdevol. Houden van. (Love-Lo-Lo-Love