Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fabio coco Songtekst: segredo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fabio coco - segredo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van segredo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fabio coco! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fabio coco en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals segredo .

Origineel

Se animou. Se animou. Pirou quando me viu e se animou. Se quiser, sabe aonde me encontrar. Se vier prometo encontrar. Um perigo, dei um bang. O tiro que foi dado é minha sedução. Acertei em cheio, te tenho na mão. Não aceito não, sem enrolação. Eu vou me preparar. De baixo pra cima, eu vou te reparar. Conte de zero a dois que vou me disparar. Suspirar é bom, sussurrar é bom. Vou te provocar. O que faço com você. Eu quero te ver prometer. Será segredo. É pra valer, eu quero você. Te peço pra não contar. E me deixa adivinhar. Sobre o que vai gostar. Sei que vai gostar. Se animou. Se animou. Pirou quando me viu e se animou. Se quiser, sabe aonde me encontrar. Se vier prometo encontrar. Se animou. Se animou. Pirou quando me viu e se animou. Se quiser, sabe onde me encontrar. Se vier prometo encontrar. Um perigo, dei um bang. É bala no seu bolso ou já se animou?. Acertei em cheio e você gamou. Começou devagar, depois acelerou. Só não pode parar. De baixo pra cima, eu vou te reparar. Conte de zero a dois que vou me disparar. Suspirar é bom, sussurrar é bom. Vou te provocar. O que faço com você. Quero ver se pode me ter. Será segredo. É pra valer, você quer me ter?. Se animou. Se animou. Pirou quando me viu e se animou. Se quiser, sabe onde me encontrar. Se vier prometo encontrar. Se animou. Se animou. Pirou quando me viu e se animou. Se quiser, sabe aonde me encontrar. Se vier prometo encontrar. Um perigo, dei um bang. Que tal se isso ficar só entre nós dois?. Se quiser que aconteça de novo. Sem pressão. Será nosso segredinho. Nunca é sobre quem fez primeiro. Pois é sempre sobre quem faz melhor

 

Vertaling

Hij vrolijkte op. Hij vrolijkte op. Hij werd gek toen hij me zag en hij werd opgewonden. Als je wilt, weet je waar je me kunt vinden. Als je komt, beloof ik je dat ik je zal vinden. Een gevaar, ik gaf een knal. Het schot dat werd afgevuurd is mijn verleiding. Ik sloeg de spijker op de kop, ik heb je. Ik accepteer geen nee, geen bullshit. Ik ga me klaarmaken Van onder af aan, ga ik je opknappen. Tel van nul tot twee, ik ga mezelf neerschieten. Zuchten is goed, fluisteren is goed. Ik zal je plagen. Wat ik met jou doe. Ik wil het je zien beloven. Het zal een geheim zijn. Het is echt, ik wil je. Ik vraag je het niet te vertellen. En laat me raden Wat je leuk zult vinden. Ik weet dat je het leuk zult vinden. Je bent opgewonden. Dat heb je wel. Je werd gek toen je me zag en je raakte opgewonden. Als je wilt, weet je waar je me kunt vinden. Als je komt, beloof ik je dat ik je zal vinden. Je raakte opgewonden. Hij vrolijkte op. Hij werd gek toen hij me zag en raakte opgewonden. Als je wilt, weet je waar je me kunt vinden. Als je komt, beloof ik je dat ik je zal vinden. Een gevaar, ik gaf een knal. Is dat een kogel in je zak of ben je opgewonden geraakt? Ik heb de roos geraakt, en je bent verslaafd. Het begon langzaam, toen werd het sneller. Je kan gewoon niet stoppen. Van onder af aan, ga ik je opknappen. Tel van nul tot twee, dan schiet ik mezelf neer. Zuchten is goed, fluisteren is goed. Ik zal je plagen. Wat ik met jou doe. Ik wil zien of je me kunt hebben. Het zal een geheim zijn. Het is echt, wil je me hebben? Je bent opgevrolijkt. Dat deed hij. Je werd gek toen je me zag en je raakte opgewonden. Als je wilt, weet je waar je me kunt vinden. Als je komt, beloof ik je dat ik je zal vinden. Je raakte opgewonden. Hij vrolijkte op. Hij werd gek toen hij me zag en raakte opgewonden. Als je wilt, weet je waar je me kunt vinden. Als je komt, beloof ik je dat ik je zal vinden. Een gevaar, ik gaf een knal. En als het alleen tussen jou en mij is? Als je wilt dat het weer gebeurt. Geen druk. Het zal ons kleine geheim zijn. Het gaat er nooit om wie het het eerst deed. Want het gaat er altijd om wie het het beste doet.