Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fabio satim e luciana Songtekst: quebra tudo por paixão

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fabio satim e luciana - quebra tudo por paixão ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van quebra tudo por paixão? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fabio satim e luciana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fabio satim e luciana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals quebra tudo por paixão .

Origineel

Vou quebrar tudo. (Rionegro / Toninho Mesquita). . Saudade no coração é feito nó que não desata. É um espinho no pé que fere fundo e maltrata. Quem viveu um grande amor sabe o que eu estou sentindo. Sozinho na madrugada e a paixão me consumindo. . Refrão. . Õ saudade solidão. Por causa do seu amor perco o juízo e a razão. . Ô saudade solidão. Sapateio bato o pé vou quebrar tudo por paixão. . Repete tudo

 

Vertaling

Ik ga alles kapot maken. (Rionegro / Toninho Mesquita). . . Saudade in het hart is als een knoop die niet losgemaakt kan worden. Het is een doorn in de voet die diep wonden maakt en mishandelt. Wie een grote liefde heeft meegemaakt, weet wat ik voel. Alleen bij zonsopgang en de passie die me verteert... Refrein... Ik mis je, eenzaamheid. Door jouw liefde verlies ik mijn verstand en mijn rede... Oh, ik mis je, eenzaamheid. Ik zal alles breken voor de liefde van je hart. Herhaal alles.