Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: face down Songtekst: one eyed man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: face down - one eyed man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one eyed man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van face down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van face down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one eyed man .

Origineel

I feel strong The power is back It's been gone for so long Trust me, here I come Yeah, the scars in me Came from what you wanted me to be But still I am what I am... My life built on confusion Hours spent alone in seclusion I've come to claim what's mine I am the one "I am the armageddon man It's written on a wall for a good time call" Should I reveal the secrets in my mind? Tell me, I wanna know Time to leave life behind To close doors in my mind The hatred Makes my eyes blind...

 

Vertaling

Ik voel me sterk De kracht is terug Het is zo lang weg geweest Vertrouw me, hier kom ik Ja, de littekens in mij Kwamen van wat je wilde dat ik zou zijn Maar toch Ik ben wat ik ben... Mijn leven gebouwd op verwarring Uren alleen doorgebracht in afzondering Ik ben gekomen om op te eisen wat van mij is. Ik ben de ware. "Ik ben de armageddon man Het is geschreven op een muur voor een goede tijd gesprek" Moet ik de geheimen in mijn hoofd onthullen? Zeg het me, ik wil het weten Tijd om het leven achter te laten Om deuren in mijn geest te sluiten De haat Maakt mijn ogen blind...