Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: face down Songtekst: there is one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: face down - there is one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van there is one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van face down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van face down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals there is one .

Origineel

Faith in me that's wanting, I don't want to live this way The ghosts that will chase me forever And I remember, the things that were both good and bad And why we let it slip away And the things that made me angry, raged a war of attrition inside my head Things that changed me forever, and I have tried to be the best I thought I could There must have been another way There is another way I still believe And this thing it didn't kill me, but it hurts like hell when you're getting strong I should go lift a mountain, and I have felt it curled up inside Behind a wall, tired of waiting to be free There is another way I still believe There is another way There is one Whatever So I'm alone now once again So much to offer but a lack of expression I could have helped you help yourself Instead I did it all for you, and still you left For all that you've given, All that is taken From out of this dream I'll surely awaken With ice cold breath and a scream of pain Did you hear me when I called your name? I stand alone in my mind again, my own worst friend to everyone I tell you that I know you know, and if you don't, I can't help you see What it has done to me But I still believe, that this is not the way It's supposed to be, I believe I still feel the way I touched you, I still feel the way you broke my heart Now I can't eat and I can't sleep, and I can't think Why can't I keep my heart intact, when it bursts the seam My true blood running down my sleeve There was one

 

Vertaling

Geloof in mij dat wil, ik wil niet op deze manier leven De geesten die me eeuwig zullen achtervolgen En ik herinner me, de dingen die zowel goed als slecht waren En waarom we het weg lieten glijden En de dingen die me boos maakten, woedden een uitputtingsslag in mijn hoofd. Dingen die me voor altijd veranderden, en ik heb geprobeerd het beste te zijn dat ik dacht dat ik kon Er moet een andere manier zijn geweest. Er is een andere manier die ik nog steeds geloof. En dit ding heeft me niet gedood, maar het doet vreselijk pijn als je sterk wordt. Ik zou een berg moeten optillen, en ik heb het binnenin voelen opkrullen Achter een muur, moe van het wachten om vrij te zijn. Er is een andere manier, ik geloof nog steeds Er is een andere manier Wat dan ook Dus ben ik nu weer alleen Zoveel te bieden maar een gebrek aan expressie Ik had je kunnen helpen jezelf te helpen In plaats daarvan deed ik het allemaal voor jou, en toch ging je weg Voor alles wat je hebt gegeven, Alles wat is genomen Uit deze droom zal ik zeker ontwaken Met ijskoude adem en een schreeuw van pijn Heb je me gehoord toen ik je naam riep? Ik sta weer alleen in mijn gedachten, mijn eigen ergste vriend voor iedereen Ik zeg je dat ik weet dat je het weet, en als je het niet weet, kan ik je niet helpen inzien wat het met me gedaan heeft Maar ik geloof nog steeds, dat dit niet de manier is Het hoort zo te zijn, geloof ik. Ik voel nog steeds de manier waarop ik je aanraakte, Ik voel nog steeds de manier waarop je mijn hart brak Nu kan ik niet eten en slapen, en ik kan niet denken Waarom kan ik mijn hart niet intact houden, als het uit zijn voegen barst Mijn ware bloed loopt langs mijn mouw Er was er een