Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: face first Songtekst: sweet dreams cafe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: face first - sweet dreams cafe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweet dreams cafe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van face first! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van face first en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweet dreams cafe .

Origineel

I think about you nightly, I think of how we might be, I with that I could throw it all away. And maybe start all over, cause we're just getting older, I'm leaving now but I'll be back someday. I'm on the train to NYC all alone just wondering with the thought of you to take up all of my time, I close my eyes and slip away, take me back to that one day when I held you in fear that you would leave me soon. Your words still echo softly, the night that you just left me, if I saw you know I don't know what I would say. Or maybe I'd still hold you, those things I said still hold true, I'm leaving now and I'll be back someday.

 

Vertaling

Ik denk elke nacht aan je, ik denk aan hoe we zouden kunnen zijn, Ik met dat ik het allemaal weg kon gooien. En misschien helemaal opnieuw beginnen, want we worden alleen maar ouder, Ik ga nu weg, maar op een dag kom ik terug. Ik zit in de trein naar NYC helemaal alleen alleen met de gedachte aan jou om al mijn tijd in beslag te nemen, Ik sluit mijn ogen en glijd weg, neem me mee terug naar die ene dag toen ik je vasthield in de angst dat je me snel zou verlaten. Je woorden echoën nog steeds zachtjes, de nacht dat je me net verliet, als ik je zou zien weet ik niet wat ik zou zeggen. Of misschien zou ik je nog steeds vasthouden, de dingen die ik zei zijn nog steeds waar, Ik ga nu weg en op een dag kom ik terug.